Jobba hos oss

Vi växer och behöver kontinuerligt komplettera vårt gäng med fler duktiga och kompetenta medarbetare.

Innehållsansvarig trägårdsskribent

Wexthuset är den snabbast växande E-handeln inom trädgård och odling. Vi tror att mycket av vår framgång beror på ett mycket relevant produktsortiment med god kvalitet, hög nivå av service och bra kunskap om området. Vi tycker att det är viktigt med den personliga relationen och vill gärna dela med oss av kunskap och idéer till våra kunder.

Nu satsar vi för att kunna ge våra kunder ännu bättre service. En viktig del i detta är att utöka informationen på hemsidan med mer fördjupad odlingsinformation, tips och idéer.

Vi behöver därför förstärka vår organisation med duktiga skribenter med stort intresse för trädgård och odling.

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom odling och trädgård. Du har också väldigt bra växtkännedom. Du är duktig på att skriva både på svenska och engelska och är en hyfsad fotograf med erfarenheter från redigering i Photoshop eller liknande verktyg.

Vi jobbar i en miljö med högt tempo och högt i tak. Viss stresstålighet är därför nödvändig. Viktiga personliga egenskaper vi eftersöker är kreativitet, prestigelöshet och flexibilitet.

Du kommer att få jobba inom ett ganska brett område med bland annat underhåll och produktion av texter kring våra produkter och våra Tips-och inspirationssidor med artiklar, how-to-tips och filmer, bild- och växtarkiv mm. Därutöver ingår produktion av olika typer av texter för kataloger och annan information som distribueras via olika kanaler till olika typer mottagare.

För rätt person innebär tjänsten sannolikt stora möjligheter till både utmaningar och personlig utveckling med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen inom detta område i bolaget.

Känner du att detta är något som skulle passa dig välkomnar vi dig till ett gäng väldigt positiva och trevliga människor som jobbar tillsammans i en fantastisk miljö i Enhörna, ca 20 minuter från avfart Södertälje västerut från E4.

Tjänsten är heltid med placering i vårt kontor i Jursta, Enhörna. Tillträde snarast.

Ansökan, tillsammans med löneanspråk skickar du till Lena Ljungquist.
Frågor kan sändas via epost eller ring 070-269 35 11.