Jobba hos oss

Vi växer och behöver kontinuerligt komplettera vårt duktiga gäng med ny fler duktiga och kompetenta medarbetare.

Här finner du de tjänster som är aktuella för tillfället, men är du en driven och resultatinriktad person med kompetens inom IT och e-handel som tycker Honey Pot Holding skulle kunna vara en intressant arbetsplats vill vi gärna höra av dig. Kontakta i så fall VD, Lena Ljungquist, epost: lena@honeypotholding.com tfn: 070-269 35 11

Ekonomiansvarig

Vi söker en driven och självständig ekonom för att stödja den verksamhet som bedrivs i vårt dotterbolag Honey Pot Garden AB under namnet Wexthuset.

Wexthuset säljer trädgårds- och odlingsprodukter. Merparten av försäljningen sker via hemsidan kompletterat med en mindre del via direktförsäljning i lagerbutiken i Enhörna.
En växande andel av försäljningen består av försäljning till återförsäljare inom blomster- och trädgårdsbranschen där vi erbjuder kvalitetsprodukter via exklusiva distributörsavtal med flera ledande
engelska företag.

Bolaget har under de senaste åren haft en kraftig expansion på en marknad med fortsatt stor tillväxtpotential.
Sedan hösten 2015 drivs företaget av ägarbolaget Honey Pot Holding AB. Denna struktur tar höjd för vår fortsatta expansion där såväl internationella bolag som teknikbolag kan komma att ingå.
Vi söker för vår vidare expansion en driven och självständig ekonom som vill vara med på vår spännande resa.

Arbetet består av kontering, konsolidering av koncernen, moms- och tullhantering.
Ekonomifunktionen har även en viktig roll i vårt dagliga arbete med försäljningsavstämningar och hantering av kund- och leverantörsreskontra.
I tjänsten ingår även hantering av våra löner.

På övergripande nivå innebär tjänsten även att vara behjälplig med ekonomistyrningen vilket bland annat inbegriper rapporter och prognoser till styrelsen och VD.
Den som får tjänsten kommer att ha stor möjlighet att påverka både val av systemstöd och att medverka till att vässa och vidareutveckla de interna rutiner som krävs för vår fortsatta framgång.
Under hösten planerar vi för flera omfattande integrationsprojekt för ytterligare effektivisering där vi ser krav från ekonomifunktionen som en viktig del. Med stor sannolikhet så kommer även
arbetet att bestå av ett engagemang i kapitalanskaffning.

Erfarenhet från regelverk K3 är meriterande.
Då vi är relativt få är det viktigt att du som söker är flexibel och vid behov även kan vara behjälplig med rent administrativa uppdrag såväl som praktiska, operativa uppgifter.

Vi som blir dina framtida kollegor är ett dynamiskt gäng killar och tjejer i blandade åldrar med den gemensamma nämnaren att vi jobbar hårt och målmedvetet samtidigt som det alltid är nära till skratt.
Våra lokaler ligger i Enhörna. Arbetet bedöms initialt utgöra en deltidstjänst.

För mer information och ansökan med referenser inklusive löneanspråk kontakta VD, Lena Ljungquist tfn: 070-269 35 11 eller lena@honeypotholding.com
alternativt Magnus Karnsund, Styrelsens Ordförande tfn: 070-480 20 40 eller magnus@honeypotholding.com